Carnaval in Krulstarteland

Carnaval in De Mortel barst los! Tot en met aanstaande dinsdag wordt het leven gevierd en de barre winter afgesloten, met de nodige lol, relativering en verkleedpartijen want dat is carnaval. Onder leiding van prins Rob, zijn prinses Karin, jeugdprins Ties en jeugdprinses Fleur zullen de Krulstarte en Krulstarterinnekes zich laten zien. Dat kan onder andere op de volgende momenten:

VRIJDAG: Sleuteloverdracht aan alle Gemert-Bakelse prinsen in Time-Out, vanaf 20.00 uur. De presentatie en organisatie is in handen van de Krulstarte.

ZATERDAG: Na het uitreiken van de Krullekes in café ’t Anker vertrekt de stoet naar prins Rob aan de Bakelseweg voor het prinsafhalen. Daar wordt een vat prinsenbier genuttigd. Vervolgens het Openingsbal in De Sprank.

ZONDAG: Veel mensen zullen de optocht in Gemert gaan bekijken, maar het is een goede traditie om daarna met jong en oud bij elkaar te komen voor het gezinsmatinee in De Sprank vanaf 15.00 uur.

MAANDAG: De dag begint vroeg met een (gratis) eikes-ontbijt in ’t Anker en om 10.00 uur zendt Radio Krulstart weer live uit. Dit alles ter voorbereiding op de grootse optocht, die om 14.30 uur van start gaat. Heb je nog een last-minute-idee? Je kunt je nog inschrijven tot zondag!

DINSDAG: Om 16.00 uur treedt de Krulkapel op, live op TV in het Fijnfisjenie Kaffee van Omroep Brabant. Om 17.00 uur is de Daverende Dinsdag, lekker oude vinyl-plaatjes draaien. ’s Avonds is het afscheid van het prinsenstel, om 22.41 uur wordt de Krulstarte symbolisch begraven.

Ook de jeugd kan zich weer vermaken in het Krulkaffee, vrijdag en dinsdag vanaf 19.00u, zaterdag en zondag vanaf 19.30u.

Voor meer informatie over het programma, kijk in het Buukske, of op Facebook naar de pagina’s van De Krulstarte en ’t Anker.Veel plezier, gas erop, zet de tent op zunne kop!