Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DV Ready-2-Dance: Danssporttoernooi

zondag 8 maart 2020

Houd u ook zo van dansen ?
Kom dan kijken op zondag 8 maart as. naar het 31e danstoernooi  georganiseerd door dansvereniging Ready-2-Dance uit de Mortel in Cultuurhuis de Eendracht in Gemert.  Op dit  toernooi wordt door ruim 400 dansers  en danseressen, gestreden onder auspiciën van de Nederlandse Danssport Organisatie  om een mooie plaats op het ereschavot.
Om  9.15 uur wordt het toernooi geopend door onze eigen danser en danseressen, daarna volgen de solodanseressen ,duo’s en  groepen het programma. Er wordt gedanst in diverse leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar en dansdisciplines;  garde, karakter, moderne dans en freestyle in de vrije- en sportklasse.
Het toernooi is een kwalificatietoernooi voor de Nederlandse kampioenschappen welke op 18 en 19 april gehouden worden in cultuurcentrum de Pas te Heesch.
Bent u benieuwd wat deze dansen precies inhouden? Kom dan gerust langs op zondag 8 maart in De Eendracht in Gemert. De entree bedraagt €2,00 voor 65+ pashouders en kinderen t/m 12 jaar , boven de 12 jaar € 4,- per persoon. Het programma start om 9.15 uur en duurt tot  20.30 uur.
Wij heten u van harte welkom!
Dansvereniging Ready-2-Dance De Mortel

Gegevens

Datum:
zondag 8 maart 2020

Locatie

De Eendracht
Gemert, + Google Maps