Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fanfare St. Lucia Candlelight Dinner Show

zaterdag 7 oktober - zondag 8 oktober

Fanfare st Lucia viert haar 100-jr jubileum groots!

Op 24 juli 2024 bestaat fanfare St. Lucia uit De Mortel 100 jaar. Het is dus weer tijd voor een feest in De Mortel!  Dit jubileum wordt niet met 1 maar liefst met 3 muzikale evenementen rondom dit 100-jarig bestaan gevierd.                                                  

Het eerste evenement, de Candlelight Dinnershow, zal op zaterdagavond 7 oktober 2023 plaatsvinden. Fanfare st Lucia heeft tijdens hun laatste experience in 2017 positieve ervaringen opgedaan met een dinnershow. Wat speciaal is aan de Candlelight Dinnershow is dat het zal plaatsvinden in de Mortelse kerk, waarbij alle banken worden verwijderd om ruimte te maken voor een adembenemende ambiance. Het belooft een unieke setting te worden voor het geweldige 4-gangen diner dat verzorgd wordt door restaurant De Wilg. Een combinatie van culinaire verwennerij en muzikale uitvoeringen zal zeker een betoverende avond opleveren waarbij respect getoond wordt voor de kerk, zodat de sfeer en de ambiance behouden blijven. Tussen de gangen door zal muziek en zang klinken. De muzikale leiding van fanfare st Lucia is in handen van Will Veraa. De slagwerkgroep, olv Ton Verberne, heeft speciaal voor deze avond ook weer mooie nieuwe nummers op de lessenaar liggen. Beide orkesten zullen uw ogen en oren voeden met een breed scala aan optredens. Tijdens het diner zijn passende optredens om uw diner begeleiden. Het evenement is bedoeld voor familie, vrienden en collega’s.                

Zet ook alvast zaterdag 25 mei 2024 en zaterdag 5 oktober 2024 in uw agenda voor de volgende muzikale feestjes in De Mortel. Om de details van deze 3 evenementen te bekijken is een speciale website www.stlucia100.nl aangemaakt. Bezoek deze site om alle informatie te vinden maar ook om uw deelname aan het Candlelight Dinnershow te bevestigen.

Kom genieten van deze culinaire dinnershow en deze eenmalige muzikale beleving in De Mortelse kerk.

Zaterdag helemaal uitverkocht, ook zondag dinnershow

Geweldig nieuws, muziekliefhebbers en fijnproevers! De Candlelight Dinnershow op zaterdag 7 oktober 2023 is helemaal uitverkocht in slechts 1 week! Het is duidelijk dat niemand deze kans wilde missen om deel uit te maken van deze spectaculaire show, compleet met een overheerlijk 4-gangen diner dat verzorgd gaat worden door Restaurant De Wilg. En dat allemaal binnen de historische muren van de prachtige kerk van De Mortel. Maar niet getreurd… 🎶

Het is een feestjaar voor Fanfare St. Lucia vanwege het 100-jarig jubileum. En we weten allemaal dat wie jarig is, trakteert! Vanwege het ongelooflijke succes van de Candlelight Dinnershow is er besloten om nog een show toe te voegen op zondagavond 8 oktober 2023. Ja, je leest het goed: een extra avond vol muziek, meeslepend entertainment en culinaire hoogstandjes die je smaakpapillen zullen betoveren!

Dus trek je beste outfit aan, nodig je vrienden en familie uit en maak je klaar voor een betoverende avond vol magie en plezier. De Candlelight Dinnershow in de Mortelse kerk belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Reserveer nu je zitplaatsen voor de zondagavondshow op www.stlucia100.nl en maak je op voor een avond vol muzikale jubileumviering en culinair genot. We zien je daar!

Gegevens

Begin:
zaterdag 7 oktober
Einde:
zondag 8 oktober