Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online meet & greet Sinterklaas

zondag 22 november 2020 | 13:00 - 15:45

Sinterklaasintocht 2020

Zoals bij velen bekend, kan de Sinterklaasintocht dit jaar helaas niet in de normale vorm doorgaan.

Uiteraard kunnen we de Sint niet zomaar “ons huisje voorbij laten rijden” en hebben we gekozen voor een online ontmoeting met de Sint.

Maar hoe werkt dat dan?

Een aantal dagen vóór 22 november wordt er een link (Microsoft Teams) gedeeld via de Facebookpagina van het Oranje- & Sint Nicolaascomité De Mortel, www.demortel.com en het Ouderportaal van Kleinerf. Via de link kom je terecht in de online vergaderomgeving waar de Sint ook zal zijn.

Om iedereen wat aandacht te kunnen geven, knippen we de online meet&greet op in 4 delen, op basis van achternaam.  

De bedoeling is dus dat je op zondag 22 november op de link klikt, zodra jouw tijdslot (op basis van achternaam) aan de beurt is. Zorg dat je op tijd bent, maar wacht wel totdat het tijdslot van de vorige groep voorbij is.

Achternaam Tijdslot 22 november
A tm F 13:00 – 13:30
G tm L 13:45 – 14:15
M tm S 14:30 – 15:00
T tm Z 15:15 – 15:45

 

Als je via een laptop/desktop werkt kun je de link gebruiken zonder dat Microsoft Teams geïnstalleerd is. Doe je het via je telefoon, dan zul je vooraf de app even moeten installeren.

Tekeningen

De Sint vindt het leuk om een aantal tekeningen en vragen van kinderen te behandelen tijdens de online meet&greet. Daarom is er de mogelijkheid om vóór 22 november tekeningen in te leveren via de brievenbus van café ’t Anker.

Zet de voor- én achternaam, leeftijd en groep van het kind op de tekening zodat er een leuke interactie kan ontstaan. Mocht het kind nog een leuke vraag hebben, schrijf die dan ook op de tekening.

Presentje

Op Kleinerf zal er namens het Sinterklaascomité nog een klein presentje uitgedeeld worden aan de kinderen (Peuterspeelzaal t.m. groep 5). Zit je kind niet op Kleinerf maar woont wel in De Mortel? Stuur dan even een mailtje naar ocmortel@gmail.com .  

Wij kijken uit naar een hele leuke interactieve “intocht”, waarbij we de kinderen toch zo normaal mogelijk kunnen laten genieten van het Sinterklaasfeest.

Sinterklaascomité De Mortel

Gegevens

Datum:
zondag 22 november 2020
Tijd:
13:00 - 15:45