Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening beweegtuin

zaterdag 2 juli 2022 | 15:00 - 17:00

Begin juni was het dan eindelijk zo ver en zijn de toestellen van de beweegtuin geplaatst op het dorpsplein! Een paar dagen slecht weer zorgde ervoor dat het leggen van het kunstgras even uitgesteld moest worden, maar inmiddels is ook dat geplaatst. Helaas is de levertijd van één van de twee speelpanelen die onderdeel uitmaken van de beweegtuin wat langer geworden, maar dan hebben we in ieder geval nog iets om naar uit te kijken.

Tijdens het leggen van de ondergrond bij het oude moestuintje zijn wij fantastisch geholpen door een aantal vrijwilligers. Toon Melis, Arthur Boosten, Toon v. Neerven en Piet Hazenberg: heel hartelijk bedankt voor jullie hulp!

Daarnaast willen wij nog even de Mortelse ondernemers Uitterlinden Autoschade en André en Els van den Elzen van International Pager Services in het zonnetje zetten als lokale sponsors van de beweegtuin. Dank jullie wel voor jullie mooie financiële aanvulling op de geweldige sponsorbedragen, die wij reeds van verschillende partijen ontvangen hadden!

Hoewel de beweegtuin inmiddels al naar hartenlust gebruikt wordt door alle kinderen van Kleinerf, wordt de beweegtuin zaterdag 2 juli om 15.00u officieel geopend. Wij nodigen alle inwoners van De Mortel uit om een kijkje te komen nemen en alle toestellen eens uit te komen proberen!

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 juli 2022
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisator

Werkgroep beweegtuin De Mortel
Telefoon
06 - 39803456
E-mail
beweegtuindemortel@gmail.com

Locatie

Dorpsplein / Kiosk
De Mortel, + Google Maps