Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitwisselingsconcert Fanfare – Harmonie EMM Boekel

zaterdag 30 maart 2019 | 20:00 - 23:00

Op 30 maart aanstaande neemt Fanfare St. Lucia met een uitwisselingsconcert de aftrap naar een nieuw muzikaal jaar. Een jaar met opnieuw diverse verrassende hoogtepunten voor zowel muzikanten als toeschouwers.  Het eerste hoogtepunt gaat gevierd worden in MFA De Sprank met gastorkest Harmonie Eendracht Maakt Macht uit Boekel.

Harmonie EMM zal, met dirigent Bart van Zutven, als eerste spelen in de ‘concertzaal’ van De Sprank.  Speciaal voor hun optreden hebben de 60 muzikanten van EMM een aantal muziekstukken ingestudeerd die prettig in het gehoor liggen en door het publiek zeker gewaardeerd zullen worden. Verwacht wordt dat de groeiende schare fans van het orkest aanwezig zal zijn in De Mortel. Het Boekels orkest heeft zich al diverse keren alles voor haar fans uit de kast gehaald. Wie kent bijvoorbeeld niet het promsspectakel  ‘Sense of Harmony’, het vierjaarlijks terugkerend evenement in Boekel. Deze enthousiaste club heeft hiermee laten zien en horen dat een harmonieorkest past in de hedendaagse muziekbeleving.

Door een juiste combi van muzikaliteit en sfeervolle omgeving ontstaat een fantastische beleving voor zowel muzikanten als publiek. Door een creatief team van Fanfare St. Lucia zal de gymzaal omgeturnd worden tot een sfeervolle goed klinkende concertzaal.

Fanfare orkest St. Lucia onder leiding van Will Veraa mag het 2e deel van de avond invullen. Ook dit orkest weet haar publiek altijd weer te trakteren op iets nieuws. Speciaal voor deze avond zijn er nieuwe nummers op de lessenaar gekomen. De wat ouderen onder ons zullen gaan genieten van de filmmuziek van ‘The Thunderbirds’. De jeugdleden van St. Lucia kozen ervoor om ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op te leggen. Verder gaat Sam Verstraten  soleren in ‘Libertango’, muziek die u zeker zal herkennen! Kortom een muzikaal feest van herkenning.

De slagwerkgroepen van St. Lucia en EMM treden op 30 maart niet op in de Sprank. Zij zullen op 12 mei aanstaande in Boekel, na een repetitiedag, samen een concert geven in Nia Domo in Boekel.

Graag tot ziens op zaterdag 30 maart om 20.00 uur in MFA De Sprank voor een gezellige avond die bol staat van muziek!!

Gegevens

Datum:
zaterdag 30 maart 2019
Tijd:
20:00 - 23:00