Koningsdag in De Mortel

Het Oranjecomité heeft ook dit jaar weer een onderhoudend programma in petto om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren. Het ziet er als volgt uit:

In de ochtend verzamelt de jeugd zich met versierde fietsen om 10.00u op het dorpsplein. Alle kinderen die hun fiets versierd hebben zullen hiervoor een bedankje krijgen. Onder muzikale begeleiding van fanfare St. Lucia wordt de vlag gehesen. Vervolgens volgt een korte rondgang door De Mortel. (Renseweg –> Koolhof –> Leijgraafhof –> Welpenheuvel –> Vossenheuvel –> Sint Luciastraat)

Van 11.00-14.00u is er een leuke speelmiddag in De Sprank. Deze middag staat bol van de leuke kinderactiviteiten (spelletjes, springkussens, schminken en pannenkoeken eten). Vanaf 12:00 zal Clown Ronnie Ballonnie zijn opwachting maken.

In de avond is het 55+ bal, met dit jaar een Nostalgiequiz. Wie weet het meest van vroeger? Herken jij de persoon van weleer? Weet jij waar het voorwerp voor diende? De zaal opent om 19.00, waarna om 19.30 uur de avond traditiegetrouw begint met een lekker oranjebittertje. De entree is gratis.