“Los in de wei” wint beachvolleybaltoernooi

Zondag 13 juni was de Dorpsweide weer het toneel van het jaarlijkse Beachvolleybaltoernooi. Waar vorig jaar de regen met bakken uit de hemel viel, bleef het nu gelukkig droog, al had ook een zonnetje had niet misstaan op deze sportieve dag, die altijd heel veel mensen naar de wei brengt. Ook nu weer.

Ongeveer 150 mensen hebben op deze dag meegedaan, verdeeld over 25 seniorenteams en 11 jeugdteams. Na een finale tegen “Girls Only” wist “Los in de wei” de overwinning net als enkele jaren geleden binnen te slepen. De 3e plek was voor “De Hooftoom” en de 4e voor “Sorry op Veld 1”.
Om het sportveld heen brachten de supporters en sporters ontspannen samen hun zondag door, onder het genot van frisdrank en broodjes hamburger, verzorgd door ’t Anker. Over de velden denderde van tijd tot tijd het bekende stemgeluid van stadionspeaker Jos Huybers. Ook de kinderen vermaakten zich, met een luchtkussen en natuurlijk met het zand. Traditioneel hoogtepunt voor hen is het graven naar een van de schatten die onder het veld is verborgen.

De organisatie had het weer goed voor elkaar, en zal zich de komende tijd vast weer op gaan maken voor de voorbereidingen van het Beachvolleybaltoernooi 2011.

2010-06-13 Beachvolley spel