Monique van den Elzen nieuwe dorpsondersteuner

Monique van den Elzen uit de St. Luciastraat, bij velen bekend als beheerder van Dorpshuis De Wilg, heeft Gerrie van Bussel opgevolgd als dorpsondersteuner in De Mortel.

Monique stelt zich voor:

Hallo, ik ben Monique van den Elzen, 46 jaar en woon in De Mortel. U zult mij misschien kennen als beheerder van het dorpshuis De Wilg of als bestuurslid van het kermis comité of voorheen als vrijwilliger in de Troefmarkt. Ik ben sinds 1 september 2013 de nieuwe dorpsondersteuner in De Mortel.

Graag neem ik het stokje van Gerrie van Bussel over. Zij heeft de functie van dorpsondersteuner, die toch geheel nieuw voor haar was, goed neergezet. Er zijn al diverse activiteiten gestart die De Mortel ten goede komen. Graag wil ik haar opvolgen en ik heb ontzettend veel zin om deze uitdaging aan te gaan.

Zelfredzaamheid is mijn motto. Het vermogen om zelfstandig je leven te leiden. Mijn motivatie is om deze zelfredzaamheid bij de inwoners van De Mortel, jong en oud, zo hoog mogelijk te houden. Mocht dit op de een of andere manier niet meer helemaal lukken dan gaan we op zoek naar familie, een dorpsgenoot of een instantie die dit kan waarborgen.

Als dorpsondersteuner wil ik mensen “verbinden” met elkaar op het gebied van zorg, wonen en welzijn . Wat kunt een ander voor u betekenen én wat kan u voor een ander betekenen? Samen! Een belangrijk woord om de (h)echtheid van ons dorp hoog te houden.

Heeft u als inwoner van De Mortel een vraag, probleem of een idee op gebied van zorg, wonen of welzijn, laat het mij dan weten. Ik ben telefonisch te bereiken maar ook via mijn mail.

Mijn email adres is: dorpsondersteuner.demortel@gmail.com

Mijn telefoonnummer is: 06 – 39803456

Hartelijk groet, Monique van den Elzen