Praktische informatie

Prijzen attracties

De organisatie huurt zelf 4 attracties in, waardoor we ook zelf de prijzen kunnen bepalen. Dit zijn:

  • De botsauto’s
  • De draaimolen
  • De Heli-Swing (vliegtuigjes)
  • De Wipp (bank)

Voor deze attracties gaan we een all-in prijs aanbieden. Met een dagkaart van € 12,50 kun je de hele kermisdag onbeperkt in al deze attracties! Natuurlijk kun je ook een los kaartje kopen voor € 1,50 per rit.

Als je vier dagen kermisplezier wil dan kun je een passepartout kopen voor slechts € 40,-. Als je de kortingskaart van de KermisKanjer inlevert hoef je maar € 35,- af te rekenen. 

De kaartjes, dagkaarten en passepartouts zijn op het kermisterrein te koop bij de centrale kassa. Op zaterdag 22 juni is er van 18.00 uur tot 19.00 uur een voorverkoop van passepartouts (en dagkaarten) in de soosruimte in De Sprank. 

Naast de bovengenoemde attracties hebben we ook nog een schiettent, een boksbal en een snoepkraam staan. Door de manier waarop die attracties werken gelden daar aparte prijzen voor, die je ook bij de attracties zelf afrekent.

Op zondag hebben we een extra attractie kunnen regelen: twee Formule 1 Racesimulatoren! Dankzij de gulle sponsoren Elzen Zwembaden en SDL Automotive is deze attractie geheel gratis voor iedereen.

Prijzen Dorps-barbecue Mortelbraai

Vouchers voor de barbecue te koop zijn tot en met woensdag 26 juni te koop bij café ’t Anker en bij ONS De Mortel. A.u.b. contant afrekenen als je de kaartjes gaat halen. De prijzen voor de kaartjes zijn:

  • Volwassene € 9,50
  • Kind 6 – 12 jaar (basisschoolkinderen) € 5,-
  • Kind < 6 jaar € 3,50

Hiervoor krijg je 3 stuks vlees van de barbecue (kinderen aangepaste porties), met stokbrood, sauzen en salades. Een 4elapje is ook te bestellen door inlevering van de kortingsvoucher op de KermisKanjer. De barbecue duurt van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Naast de ‘normale’ barbecue kun je ook een specialiteit kopen bij een van onze 6 barbecue-teams. Zij strijden onderling in het kader van de 1e Mortelbraai Team Challenge om het lekkerste gerecht te bereiden.