Drie belangrijke data voor MFA

In de komende weken krijgt de nieuwe MFA weer volop de aandacht. Het moment dat de eerste bouwwerkzaamheden kunnen starten komt steeds dichterbij. Schrijf alvast drie data op:

10 september: Dorpsbijeenkomst, met informatie over de inrichting van de bouwplaats, en de binneninrichting van het gebouw. Om 19.30 uur in De Wilg.

25 september: Feestelijke onthulling van het bouwbord. Elke vereniging wordt gevraagd hierbij vertegenwoordigd te zijn, in het tenue van de vereniging, om een mooie foto te maken van alle toekomstige gebruikers van het nieuwe dorpshart. Zo laten we zien dat het gebouw er is voor en door heel De Mortel.

1 oktober: Start bouw. Dit moment zou nog naar achteren verschoven kunnen worden, omdat er een bezwaar is ingediend op de bouwvergunning.

Er zal in de komende periode veel veranderen in het hart van ons dorp. De kastanjes aan de Sprenkstraat worden gerooid, het bitumen veld wordt deels ingenomen door bouwmaterieel van de aannemer, en de bouwhekken zullen opvallend aanwezig zijn. Maar het is allemaal voor een goed, Mortels doel: een gloednieuwe accommodatie waar we jaren mee vooruit kunnen.