Mortelbraai Team Challenge

De Mortelbraai Team Challenge is een bbq-wedstrijd voor teams, die plaatsvindt tijdens de Dorps-BBQ op Mortel Kermis 2022, op kermiszaterdag 25 juni van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wat is de Team Challenge?

  • Elk team bestaat uit minimaal 2 personen.
  • Zij maken 1 gerecht naar keuze, waarmee ze denken het allerlekkerste gerecht te kunnen serveren.
  • Een vakjury geeft scores aan de diverse teams op b.v. barbecue-vaardigheid, opmaak en natuurlijk smaak
  • De gasten van de BBQ krijgen een stemmuntje, waarmee ook zij hun stem kunnen uitbrengen op het lekkerste of meest aansprekende gerecht. 
  • De uitslag wordt diezelfde avond nog bekend gemaakt (na het Bots & Blaas Muziekfestijn)

Om te kunnen proeven van deze gerechten moet je een kaartje voor de barbecue hebben. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Wil je als team meedoen met de Team Challenge, stuur dan voor 24 mei een mail naar mortelkermis@gmail.com, je ontvangt dan de informatie. 

DORPSBARBECUE

Op zaterdag 25 juni tussen 17.00 uur en 19.00 uur gaan we dus samen barbecuen. Kaartjes voor de barbecue zijn van 24 mei tot en met woensdag 22 juni te koop bij café-zaal ‘t Anker en bij Dorpskantoor De Mortel (a.u.b. contant afrekenen). De kosten zijn € 12,00 per kaartje voor volwassenen, € 5,- voor kinderen van 6 tot 12 jaar en € 3,50 voor kinderen onder 6 jaar. Je krijgt bij inlevering van het kaartje dan 3 stuks vlees van de barbecue (kinderen aangepaste porties). Je kunt tijdens de BBQ zelf weten bij wie je je gerecht gaat bestellen. Dat kan bij een van onze barbecue-teams zijn of bij de barbecue-vrijwilligers van ‘t Anker. Voor de gerechten van de teams hoef je dus niets bij te betalen (zoals vorige keer nog het geval was).